Home>Ventilatie

 

Industriële ventilatie

Ventilatie van bedrijfshallen is een vak apart. Uw bedrijfshal beslaat al snel de nodige vierkante meters. In combinatie met de hoogte geeft dit een aanzienlijke inhoud. De kunst is uw medewerkers een goed klimaat te bieden zonder dat dit zorgt voor hoge energiekosten. Specifieke oplossingen in combinatie met energiebesparende maatregelen staan voor duurzame investeringen en een gezond werkklimaat.

Afhankelijk van uw situatie en wensen biedt LUTEC Luchttechniek BV u diverse systemen of combinaties van systemen, met als doel een optimaal leefklimaat in uw bedrijfshallen. De bedrijfsactiviteiten zijn het uitgangspunt. Van lichte tot zeer zware vervuiling wordt gekeken welke technieken op het gebied van industriële ventilatie nodig zijn om het klimaat te kunnen beheersen.

Industriële ventilatie: een passend totaalconcept

De systeemconcepten kenmerken zich in de volgende functionaliteiten:

Ventilatie WTW Verwarming Filtering Koeling Geurbestrijding
Ventilatie WTW Verwarming Filtering Koeling Geurbestrijding

Deze worden afgestemd op de situatie. Wat zijn de wensen, voorschriften en wettelijke eisen inzake industriële ventilatie? De mogelijkheden tot energiebesparing (warmteterugwinning)en subsidieregelingen worden hierbij nader bekeken. Het uiteindelijke resultaat zal een totaalconcept zijn passend bij uw organisatie en gericht op de toekomst.

Verticale Verdringing Industriële VentilatieIndustriële Ventilatie

Onze adviseurs begeleiden het complete traject van ontwerp tot realisatie, daarbij ondersteund door eigen project- en montageteams. De installaties worden compleet opgeleverd met een servicecontract, zodat u ook in de toekomst verzekerd bent van een optimaal rendement van uw investering.

Klik hier voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Volg ons ook op:

Volg ons ook op Facebook Volg ons ook op Twitter Volg ons ook op YouTube Volg ons ook op LinkedIn